Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Minimum 3 nap foglalása lehetséges ( ettől eltérően, csak egyedi esetekben és egyeztetéssel lehetséges )

Alapárba tartoznak: 8 fő és a 3 év alatti gyermekek ( felette felár)

A heti foglalás vasárnaptól vasárnapig időszakot jelent

Érkezés 15:00 órától, távozás 11:00 óráig

A foglaláskor 50% előleget kérünk, a második részt pedig az időpont előtt 30 nappal.

Vasárnaponként takarítás végzünk, ez néhány órát vesz igénybe.

Kutyát a lakásba vinni tilos, kivéve, ha termetében nagyon apró az állat. A telken tartózkodhat, ennek költsége 2.500 Ft / nap vagy 15.000 Ft / hét. Második kutyától 1.250 Ft / nap vagy 7.500 / hét. Kennel felállítás és bontás 25.000 Ft.

Gépjármű limit 8 főig 4 autó. A gépjármű felár: napi 2.500 Ft vagy heti 15.000 Ft

Lemondási feltételek

Ha a vendégek legalább 30 nappal az érkezés előtt mondják le a foglalást, 50%-os visszatérítést kapnak az éjszakánkénti az árból és a takarítási díjból.

Az éjszakánkénti ár 50 %- os visszatérítéséhez, be kell érkeznie a teljes szállás díj összegének, a vendégnek 30 teljes nappal, a szálláshely helyi ideje szerinti (a visszaigazoló e-mailben látható), az érkezési idő előtt lehetséges lemondania a foglalást.

Ha a vendég 30 napnál kevesebb időn belül mondja le a foglalást, a szálláshelyen el nem töltött éjszakák ára nem téríthető vissza!

Ha a vendég megérkezik és úgy dönt, hogy a tervezettnél korábban távozik, a fel nem használt éjszakák után nincs visszatérítés.

VÍZPARTI HÁZ 180 m2

Balatonszepezd

65 méter széles privát vízparttal, saját stranddal rendelkező vízparti ház várja kedves vendégeinket 8-9 főig. A házhoz tartozik egymástól 35 méterre lévő két stég is. A ház előtt elhelyezkedő stég 6m x 4m , a másik amely közvetlen jobbra található 5 x 4 m. A nagy stégek napozásra, fürdésre is kiválóan alkalmasak! Egész évben horgászható, regisztrált bojlis helyek! A stégek 4 “behúzós” vagy 6-8 általános horgász számára megfelelő!

A vízparton közvetlen a ház előtt egy prémium kategóriás 6-8 fős masszázskádat is használhatnak a vendégek. Ezen kívül egy kültéri 8 személyes luxus szauna is a rendelkezésre áll, amelyből akár pár lépés után a Balatonba is be lehet menni!

A házban nyáron klímával, télen infra fűtéssel biztosítható a megfelelő hőmérséklet. A házban 4 hálószoba és egy nappali található, a nappaliban egy 75 coll-os, illetve minden szobában külön LCD okos TV-vel felszerelt, valamint az egész házban elérhető WIFI internet eléréssel. A teljesen gépiesített, nagy konyha dupla ajtós speciális hűtőgéppel, sütővel, mosogatógéppel, óriási borhűtővel, valamint egy 10 személyes ebédlő áll vendégeink rendelkezésére. A ház mellett kiépített tűzrakóhely várja már a pihenni vágyókat. A birtokon belül a két ház között a házakhoz, apartmanokhoz közös játszótér is található gyerekeknek. Saját, belső parkoló az autóknak.


Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!