Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Szállást a kiválasztott apartmanban.

Étkezési lehetőségek, melynek árai a helyszínen fizetendő:

Reggeli: 990 Ft/fő/nap

Félpanzió: 2 980 Ft/fő/nap

Teljes ellátás: 4 970 Ft/fő/nap

Főétkezés jegy: 1 990 Ft/fő/nap

Lemondási feltételek

Lemondási feltételek: Szállás (+ esetleges étkezés, egyéb szolgáltatás) igénybe vétele esetén, 8 napon belüli lemondásra 50 % kötbért számolunk fel, tehát ha a lemondás az érkezést megelőző 8 napon belül történik, úgy a szolgáltatás teljes díjának a felét ki kell fizetni.

Érkezés előtti vagy érkezés napján történő lemondás esetén a kötbér 100%, tehát a szolgáltatás teljes díját ki kell fizetni.

AD apartman 107

Sirok

Összesen 20 fő

NTAK szám: EG20000239, saját tulajdonú ingatlan

SIROCAVE barlangban apartmanok Magyarország, sőt Közép-Európa első barlangszállása, földtörténeti időalagút mai köntösben.

Tárt karokkal várunk minden természet szerető embert– 8 barlang apartmanban – nálunk napfelkeltével érkezik a reggeli, kis fonott kosárkában és a lenyugvó nap fénye is megcsillan a boros poháron.

Apartmanjaink nem hasonlítanak a nagy szállodák szobáira, barlangjaink riolit tufa kőzetbe vájt üregek, egyszerű, komfortos berendezéssel, teraszokkal, melyekről kilátni a falura és a mátrai hegységére.

300 éves barlangokban alakítottuk ki apartmanjainkat, amelyek mindegyike kétszemélyes. (Kétféle típusból választhatsz: franciaágyas vagy kétágyas.) Barlangjainkban tágas, világos, klimatizált (fűthető) szoba, felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba található. A barlangok természetesen fűthetőek. Vannak összenyitható “családi” barlangjaink is… Nézd meg a képeket és foglalj most!

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!