Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Ajánlatunk tartalma:

Szállodánk elindult a teljes újjászületés útján. A felújítás jelenleg is gőzerővel folytatódik tovább, ezért minden fontos információt összegyűjtöttünk a ütemezésről, az érintett területekről és szolgáltatásokról:


A szállodában felújítási munkálatok zajlanak, melyeket igyekszünk úgy irányítani, hogy Vendégeink pihenését a legkevésbé zavarják. Azonban bizonyos időszakokban előfordulhatnak zajjal járó munkálatok. Az ajánlatban / visszaigazolásban szereplő ár kedvezményes ár, mely már tartalmazza a kompenzációs kedvezményt.

  • Szállás
  • Soft all inclusive ellátás: üdvözlő ital; büféreggeli, büféebéd és büfévacsora, „édes pillanatok” uzsonna, Soft All inclusive italok (napközben Rauch gyümölcslevek és szűrt víz, kávé automatából, tea válogatás, este 18:00-22:00-ig csapolt sör és a ház által kiválasztott folyó borok. (Svédasztalos vacsorát foglaltság függvényében tudjuk biztosítani. 20 fő alatti létszám esetén menüválasztásos vacsorát biztosítunk.)
  • Az exkluzív kialakítású Spa világ és az egyedülálló szaunavilág használat (Szaunavilágunk 2021.november 30-ig nem üzemel) „All inclusive” részvétel sport és fitneszprogramjainkon, valamint erősítő és kardio gépekkel felszerelt fitness stúdió használat
  • WiFi
  • Fürdőköntös és hajszárító a szobában
  • Parkolás
  • ÁFA
Lemondási feltételek

Megrendelő érvénytelenítheti, vagy módosíthatja a megrendelt szolgáltatást írásban, kötbérfizetés nélkül, minimum 8 munkanappal a szállodába érkezés előtt. Lemondási határidőn túl 100% kötbér fizetendő.

Greenfield hotel Golf & Spa

Bük-Bükfürdő

NTAK szám: SZ20017058, szállás

Az ideális környezetben fekvő wellness és golf resort a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében helyezkedik el, amelyben 207 minden igényt kielégítő szoba, valamint a szálloda körül megtalálható 1 180 nm terasz várja az ide érkezőket. A szépülést, valamint a gyógyulást a szauna-világban megtalálható 10 különböző attrakció, a közel 100 gyógy-, kényeztető- és szépítő kezelés biztosítja. A sport szerelmesei a 18-lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek. A pihenés és kikapcsolódás széles skáláját kínáljuk minden korosztály számára!

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!